• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Need help with your search?

We are ready for you!

+31 (0)85 - 130 13 00 +31 (0)70 - 383 63 57

Ask all your questions to Myron

Mail us Live chat

Gebruikte auto onderdelen bij Van Gils Automotive

In een moderne en drukke samenleving zijn verkeersproblemen als files en parkeerproblemen aan de orde van de dag. Het Nederlands wagenpark is één van de oudste in Europa met een gemiddelde auto-leeftijd van 11 jaar. Om deze auto's rijdend te houden zijn goede kwaliteit onderdelen van groot belang. In het verleden werden hiervoor veelal nieuwe auto onderdelen gebruikt, maar al geruime tijd zijn gebruikte auto onderdelen steeds populairder geworden. De keuze voor gebruikte auto onderdelen wordt vaak gemaakt omdat de kosten lager zijn en de gebruikte onderdelen niet onder doen voor nieuwe auto onderdelen mits ze van goede kwaliteit zijn. Bovendien zijn gebruikte auto onderdelen beter voor het milieu dan nieuwe onderdelen; er kan met gebruikte auto onderdelen tot wel 86% aan CO2 uitstoot bespaard worden ten opzichte van nieuwe auto onderdelen. Vandaar dat wij ons bij Van Gils Automotive specialiseren in gebruikte auto onderdelen van hoge kwaliteit; met een uitgebreid assortiment met meer dan 90.000 gebruikte onderdelen bieden wij voor veel verschillende merken en modellen gebruikte auto onderdelen aan. In onze webshop kunt u al onze gebruikte onderdelen gemakkelijk vinden aan de hand van productomschrijving, artikelcode en serienummer. Al onze gebruikte onderdelen bieden wij standaard aan met minimaal 6 maanden garantie. 

Autosloperij 

Bent u op zoek naar gebruikte auto onderdelen? Dan bent u bij Van Gils Automotive in Nootdorp aan het juiste adres. Begonnen als familie demontagebedrijf in Den Haag, maar inmiddels is Van Gils Automotive een gevestigde naam in de autodemontage en de verkoop van gebruikte auto onderdelen. Met meer dan 90.000 gebruikte auto onderdelen van hoge kwaliteit kunnen wij voor veel verschillende merken en modellen de juiste gebruikte auto onderdelen leveren. die vakkundig gedemonteerd zijn door ons ervaren en deskundig personeel, heeft Van Gils Automotive de juiste gebruikte auto onderdelen voor op uw auto. Al onze gebruikte auto onderdelen worden door ons vakkundige en professionele personeel gedemonteerd van de auto's; dus als u uw gebruikte auto onderdelen bij Van Gils Automotive koopt, bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en professionele service. Van Gils Automotive is erkend door het RDW en aangesloten bij bij het ARN en STIBA; dit houdt onder andere in dat wij een KZD-certificaat hebben; bij Van Gils Automotive kiest u dus voor een betrouwbare en professionele partner voor al uw gebruikte auto onderdelen.

Auto onderdelen bestellen

Bij Van Gils Automotive kunt u op verschillende manier eenvoudig al uw gebruikte auto onderdelen vinden en bestellen. In onze webshop kunt u filteren op merk, model, bouwjaar, brandstof en motortype. Zo kunt u uw gewenste gebruikte auto onderdelen eenvoudig vinden; nog makkelijker is het als u uw kenteken in de kentekenchecker invult; zo ziet u de beschikbare gebruikte auto onderdelen voor uw auto. Ook is het mogelijk om op artikelnummer te zoeken, zo kunt u uw gebruikte auto onderdelen eenvoudig vinden bestellen. Ook kunt u altijd langskomen bij ons om uw gebruikte auto onderdelen op te halen; als u van tevoren belt kunnen wij de betreffende gebruikte auto onderdelen alvast voor u klaarleggen. Van Gils Automotive is gevestigd aan de rand van Den Haag, aan de Spiegelstraat 6 in Nootdorp. 

Autowinkel Van Gils Automotive

Bij Van Gils Automotive hebben wij meer dan 90.000 gebruikte auto onderdelen voor allerlei verschillende merken en modellen. Wij zijn gespecialiseerd in gebruikte auto onderdelen onder andere Volkswagen, Audi, Mercedes, Tesla en Opel. Mocht u bepaalde gebruikte auto onderdelen nodig hebben, maar heeft u er nog vragen over of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, dan helpen onze ervaren en deskundige medewerkers u verder.

Naar een duurzamere branche

In de afgelopen decennia is de focus van de wereld verschoven naar het duurzamer worden van de samenleving; om onze wereld leefbaar te houden en ervoor te zorgen dat de volgende generaties in een gezonde wereld kunnen opgroeien, is behoud van het klimaat essentieel. Ook Van Gils Automotive draagt hier zijn steentje aan bij; het hergebruik van auto onderdelen is veel beter voor het milieu dan het gebruik van nieuwe auto onderdelen; tot wel 86% CO2 uitstoot kan bespaard worden. Door gebruikte auto onderdelen een nieuw leven te geven en tot 95% van auto’s te kunnen recyclen draagt Van Gils Automotive bij aan het streven naar een circulaire economie. Gebruikte auto onderdelen van Van Gils Automotive zijn dus niet alleen een voordelige keuze, u levert hiernaast niks in op kwaliteit en u draagt bij aan een duurzamere branche. 
 

live chat